Despre noi

CABINETUL NOSTRU

Cabinetul nostru de avocatura s-a infiintat la începutul anului 2002. Am ales independenta din dorinta de a oferi o atentie deosebita si solutii personalizate clientilor nostri. Cabinetul este condus de Bogdan Iancu, avocat, membru al Baroului Bucuresti din 15.02.2001. Alaturi de acesta, in cadrul cabinetului isi mai desfasoara activitatea doi avocati permanenti si un numar de alti colaboratori, in plina formare.

Am reusit sa ne impunem pe piata avocaturii independente din România prin seriozitatea si profesionalismul de care am dat întotdeauna dovada, prin faptul ca ne identificam cu interesele clientului si le punem înaintea intereselor personale sau de grup.

Scopul nostru principal este de a preveni eventuale litigii judecatoresti printr-o stricta monitorizare a legalitatii încheierii unor acte de natura civila.

Solutiile noastre sunt cuprinzatoare si variate, apte sa procure clientilor un avantaj net într-o piata destul de complexa si dificila, aflata într-o permanenta schimbare. Serviciile noastre nu sunt limitate la consultanta si intermediere de afaceri pe probleme juridice si fiscale, la îndrumare si siguranta ci se extind si asupra unor arii invecinate, cum ar fi consultanta fiscala, audit, evaluari, lichidari, precum si alte operatiuni auxiliare, propunandu-ne sa reactionam cat mai rapid si mai eficient la orice sarcina, mare sau mica, sa scurtam distantele si timpii, sa facilitam clientilor atingerea scopurilor comerciale cu un consum minim de bani si energie.

Am încercat sa oferim întreprinzatorilor solutia cea mai optima pentru buna desfasurare a activitatilor proprii si anume o imbinare a laturii fiscale cu latura juridica. Clientii nostri sunt de parere ca am reusit.

Va prezentam in paginile ce urmeaza domeniile in care ne-am specializat de-a lungul timpului si serviciile pe care suntem dispusi sa vi le oferim.